Om oss

Mammaskeppet Mat sysslar med catering för små och stora arrangemang, samt privata middagar. Vi kan leverera allt från det lilla, till exempel företagsfika och lunch, till större bröllopsmiddagar och födelsedagar. Vi har stor erfarenhet av service och matlagning och brinner för att göra våra kunder och gäster nöjda.

Jag heter Emma Fyman Andreasson. Jag har arbetat inom hotell och restaurang i snart 15 år. Sedan jag som 15 åring fick mitt första jobb på ett café i Borås visste jag att det här var något för mig. Jag har sedan dess arbetat på restauranger i New York, San Francisco, Göteborg samt i hemstaden Borås. Jag har arbetat med de flesta matlagningsformer och stilar och sätter stor vikt vid höga smaker och bra närproducerade råvaror, då grönsaksodling också är ett stort intresse. Jag jobbar även mycket med chokladhantverk och driver en pralintillverkning.

”Jag startade Mammaskeppet Mat för att erbjuda mat via catering i nivå med mat man kan förvänta sig på en A la carte restaurang av hög kvalité. Med lokala och riktigt bra råvaror. Jag vill att maten man kan förvänta sig via catering ska vara lika kul och inspirerande som på riktigt bra restauranger. Jag försöker undvika trista folieformar, och buffémat de flesta med lätthet att slänga ihop hemma. Jag tycker att kunden och gästen har all rätt att ställa lika höga krav på catering som på restaurang och gör mitt yttersta för att leva upp till de kraven.”

Mammaskeppet Mat är en del av Mammaskeppet HB och innehar F-skattesedel. Vi har dessutom goda kontakter bland musiker och kan således även hjälpa till med underhållningen samt ljud och ljus till ert arrangemang.

Kommentera